Спорт

Eurosport 1 Дивитись

Снукер. World Open в Юйшане, Китай. Финал

Eurosport 1

Eurosport 2 Дивитись

Гольф. Тур PGA. RBC Heritage в США. День 2. Прямая трансляция

Eurosport 2

XSport Дивитись

Х/ф "Надія не згасне"

FightBox Дивитись

Смешанные единоборства. Lux Fight League 022 в Мехико, Мексика

Fast&FunBox Дивитись

Перегони на катамаранах серії GC32

Fast&FunBox

Gametoon Дивитись

Stream Nation: Red Dead Redemption II Ep 2

XSport+ Дивитись

Пауерліфтинг. Чемпіонат світу у Литві. День 3

Extreme Sport Дивитись

BKK Kickboxing, сезон 2023-2024

Extreme Sport

Equalympic HD Дивитись

Паралімпійське плавання. Чемпіонат світу 2023 у Манчестері, Велика Британія. День 5. Вечірня сесія. Повтор від 4 серпня 2023

Equalympic HD

Суспільне Спорт Дивитись

Легка атлетика. Чемпіонат світу у приміщенні у Глазго, Велика Британія. День 2. Вечірня сесія

Суспільне Спорт

Дивитися спортивні канали онлайн

Спортивні канали давно полюбилися завзятим шанувальникам спортивних ігор і спорту загалом. Адже спортивні канали онлайн — це чудова заміна походам на чемпіонати та матчі, оскільки не завжди є можливість відвідати гру улюбленої команди чи боксерський поєдинок. А також це можливість дізнатися більше про той чи інший вид спорту та надихнутися на нове хобі.

Спортивні телеканали містять актуальні новини, репортажі та інтерв'ю з відомими спортсменами, які будуть цікаві широкому колу спортивних фанатів. І щодня десятки коментаторів, журналістів, редакторів та репортерів працюють над тим, щоб в ефір вийшли передачі про такі види спорту:

  • футбол;
  • баскетбол;
  • бокс;
  • хокей;
  • біатлон;
  • плавання;
  • теніс і багато інших.

Непоміченими не залишаються і крокет, стрибки на лижах, серфінг, гандбол, бадмінтон, мотоспорт, флорбол та інші екзотичні й незвичайні для широкого кола види.

Спортивні канали: великий вибір на українському телебаченні

Телебачення пропонує для аудиторії глядачів чимало спортивних ТВ-каналів, як різнобічних, так і тих, що спеціалізуються на одному виді спорту. Давайте познайомимося ближче із найпопулярнішими.

XSport

Тематичний телеканал XSport дозволяє не тільки дивитися спортивні трансляції, він характерний тим, що показує найкращі фільми: від автобіографічних кінокартин про відомих тренерів і спортсменів до бойовиків із легендарними зірками бойових мистецтв — Брюсом Лі, Чаком Норрісом, Жаном Клодом Ван-Даммом, Джекі Чаном. Так, «Шлях дракона», «Кікбоксер», «Крихітка на мільйон доларів», «Роккі», «Алі», «Кривавий бик» та інші картини припадуть до душі глядачам різного віку.

Канали Eurosport 1 і Eurosport 2

Ці європейські телеканали можна сміливо назвати вікном у світ спорту для кожного глядача. Прямі трансляції спортивних каналів охоплюють усі його види у всіх куточках планети. Так, вони транслюють тенісні турніри, поєдинки ММА, чемпіонати з гольфу, змагання з гірськолижного спорту, вело-, мото- та автоспорту в більш ніж сімдесяти країнах світу, зокрема в Україні, і зацікавлять як старшу консервативну аудиторію, так і шанувальників сучасних та незвичайних видів спорту. На останнє більше орієнтований Eurosport 2.

Extreme Sport

Слідом за Eurosport 2, таким же «екстремальним» і «шаленим» можна назвати Extreme Sport. Телеканал орієнтований не на традиційний спорт. Його спрямованість — неординарні види. Він цілодобово транслює передачі про реслінг, альпінізм, серфінг, скейтбординг, підводне плавання. Також для любителів пригод телеканал містить різноманітні тематичні передачі. Їхні герої вирушають у різні точки планети у пошуках справжнього екстриму та гострих відчуттів.

Gametoon

Gametoon — це всесвітній розважальний телеканал, присвячений кіберспорту та комп'ютерним іграм. Він транслює найкращі моменти популярних ігор та всесвітні ігрові турніри, пропонує огляди новинок на ігровому ринку та містить ще масу ігрового контенту від відомих гравців та блогерів, чим швидко завоював любов геймерів. Також славиться тим, що його глядачі мають унікальну можливість грати в пропоновані телеканалом ігри на мобільних телефонах і водночас демонструвати свої досягнення в прямому ефірі.

FightBox

Це найбільш «бойовий» спортивний канал серед усіх спортивних каналів, доступних на телебаченні України. Він транслює світові турніри практично з усіх єдиноборств, серед яких ММА, рукопашний бій, кікбоксинг, реслінг, джиу-джитсу, дзюдо, жіночий та чоловічий бокс, сумо, карате та багато інших. Також представлені новинні передачі та інтерв'ю із зірками світу єдиноборств, в яких вони діляться історіями успіху в кар'єрі та житті.

Setanta Sports

Цей ірландський спортивний канал з'явився всього декілька років тому, але вже впевнено зайняв своє місце в ніші. Телепрограма каналу висвітлює близько 1000 спортивних подій за рік. Основна частина ефірного часу Setanta Sports присвячена Англійській Прем'єр-лізі та Чемпіонату Футбольної Ліги, Dream Team Boxing, NBA, WTA Qatar Open, UFC єдиноборств тощо.

Де дивитися спортивні телеканали онлайн

Віддані фанати спорту мають можливість дивитися спортивні канали на одному з найкращих українських сервісів онлайн-телебачення Ланет.TV. Завдяки Ланет.TV ви можете в будь-який час насолоджуватися переглядом спортивних каналів онлайн у Full HD якості. Крім цього, ресурс має й інші переваги:

​​
  • з Ланет.TV ви можете дивитися сотні найкращих зарубіжних та українських каналів різних жанрів: пізнавальні, фільмові, канали для дітей, музичні, новинні тощо;
  • якісна передача звуку й кольору дозволять сповна насолодитися улюбленим фільмом або музичним кліпом;
  • батьківський контроль дасть можливість мамам і татам суворо контролювати, який контент по телевізору дивляться їхні діти, та обмежувати доступ до тих чи інших телеканалів;
  • завдяки сервісу ви не прив'язані до телевізора для перегляду передач по ТБ, адже тепер телебачення можна дивитися на смартфоні, ноутбуці та комп'ютері;
  • якщо ви відволікалися та пропустили цікавий момент, просто поставте ефір на паузу або відмотайте його назад;
  • докладна ТВ-програма для кожного телеканалу, доступна на сайті та в додатку Ланет.TV, дозволить вам дізнатися, коли вийде в ефір та чи інша передача;
  • завдяки наявності декількох тарифних пакетів ви можете вибрати для себе найоптимальніший за ціною та кількістю пропонованих каналів.

Так, з інноваційним сервісом онлайн-телебачення Ланет.TV ви можете не просто дивитися фільми та передачі — ви подорожуватимете, розвиватиметеся й відкриватимете для себе світ із нових, ще незнайомих вам сторін.

З Ланет.TV ви будете мати доступ до багатьох спортивних каналів: Setanta Sports +, Viasat Sport, Setanta Sports, XSport, Eurosport 2, Eurosport 1. Ви поринете у світ спорту й безсумнівно станете «учасником» великих спортивних подій.